DIN ISTORIA PÂINII
ISBN: [978-973-1842-67-7]
Autor(i): Daniela Dosa
Astăzi pâinea a devenit un aliment atât de obişnuit, încât puţini oameni îşi mai pun întrebări despre istoria ei sau despre procesul de fabricaţie. Chiar şi pâinea din zilele noastre are o "poveste" care începe cu grâul, materia primă, se continuă cu măcinarea lui, cu modul de preparare al pâinii...
Informații
Astăzi pâinea a devenit un aliment atât de obişnuit, încât puţini oameni îşi mai pun întrebări despre istoria ei sau despre procesul de fabricaţie. Chiar şi pâinea din zilele noastre are o "poveste" care începe cu grâul, materia primă, se continuă cu măcinarea lui, cu modul de preparare al pâinii şi se încheie cu câteva sfaturi care ne ajută să alegem produsul pe care-1 consumăm zilnic. Urmărind "povestea pâinii" şi câteva expresii: "a-ţi câştiga pâinea", "a-i lua pâinea de la gură" sau "pâinea noastră cea de toate zilele", ne dăm seama cât este de preţioasă. Cartea vă prezintă cum se produce o pâine şi poate fi de real ajutor în cadrul activităţilor didactice din grădiniţe şi şcoli, fiind bogat ilustrată şi având un bogat conţinut din punct de vedere al informaţiilor. FORMAT: 21 x 29 cm, 24 pag. color, hârtie lucioasă.
Nu există nici un comentariu pentru moment.