Categorii

Produse noi

» Nu se permit produse noi pentru moment.

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Oferte speciale

Toate promoțiile

Politica de retur și anulare comandă

editura-tehnoart.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de exact în procesul de afișare comandă și expediere a produselor. Cu toate acestea, editura-tehnoart.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt exacte, complete, la zi sau fără erori. Dacă un produs oferit de editura-tehnoart.ro este diferit față de descrierea corespunzătoare  acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

În cazul în care înțelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:

- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna următoarele produse achiziționate, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: - produse cu certificate de garanție extinsă;


Protectia Consumatorilor - ANPC

ANPC ANPC